Πρoβλήματα στις υπηρεσίες της Google, gmail και youtbube
Μεγάλα προβλήματα παρουσίασε  από το μεσημέρι της Δευτέρας η πλατφόρμα αναπαραγωγής video YouTube. To site ήταν εκτός λειτουργίας  με χρήστες σε όλο τον κόσμο να αδυνατούν να συνδεθούν και να παρακολουθήσουν videos.

Παράλληλα σημαντικά προβλήματα παρουσίασαν και άλλες υπηρεσίες της Google, όπως τα Gmail, Google Drive, Google Docs, Google Chat, κλπ.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν ταυτόχρονα για όλες τις παραπάνω υπηρεσίες, περίπου στη 13:30, τοπική ώρα, ενώ δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί το "Google Search". Οι χρήστες αναφέρουν προβλήματα σε όλο τον κόσμο, με τις περισσότερες αναφορές να έρχονται από κεντρική Ευρώπη.

Η βλάβη στις υπηρεσίες αυτή τη στιγμή  φαίνεται να  έχει αποκατασταθεί.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.