Άνοιξαν ΙΚΕΑ, ΠΡΑΚΤΙΚΕΡ, LEROY MERLIN, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, PUBLIC ΚΑΙ MEDIA MARKT. Οι ελληνικές μικρές επιχειρήσεις ας κλείσουν....



Πόσο πιο σαφές να μας το κάνουν; Πίσω από τη δημόσια  υγεία  κρύβονται  οικονομικά  συμφέροντα  και μόνο.
Αν είσαι επαγγελματίας δεν κολλάς; Το ένα λάθος μετά το άλλο για να μας δείξουν τι;
 ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΠΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ.

Μη μας ξεγελούν τα ελληνικά ονόματα, οι επιχειρήσεις αυτές είναι όλες πολυεθνικές  ξένων συμφερόντων ,κυρίως Γερμανικών....

Ανοιχτά αλλά όχι για όλους τα IKEA, Leroy Merlin, Praktiker, Plaisio, Κωτσόβολος και άλλες μεγάλες εταιρείες. Μεγάλες εταιρείες προχωρούν σε επαναλειτουργία των φυσικών τους καταστημάτων υπό την προϋπόθεση οι πελάτες να είναι επιχειρήσεις ή ελεύθεροι επαγγελματίες.

Έτσι μετά τη Leroy Merlin, η οποία από την αρχή του lockdown διατηρούσε ανοιχτό το κατάστημα της στου Ρέντη μόνο για όσους είχαν επαγγελματικό ΑΦΜ, ακολούθησε η αλυσίδα Praktiker ενώ το περασμένο Σάββατο ο όμιλος Φουρλή λειτούργησε το κατάστημα ΙΚΕΑ επί της λεωφ. Κηφισού. Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, ο όμιλος θα εξετάσει τις επόμενες ημέρες για το εάν είναι προς το συμφέρον του να λειτουργήσει και άλλα καταστήματα ΙΚΕΑ. Επίσης, έχει ξεκινήσει να λειτουργεί τα φυσικά της καταστήματα και η εταιρεία «Καύκας».

Από χτες μπήκαν στο παιχνίδι και αλυσίδες προϊόντων τεχνολογίας. Την αρχή έκανε το Πλαίσιο το οποίο άνοιξε 12 καταστήματά του.. Για να εισέλθει κάποιος, πρέπει να διαθέτει βεβαίθωση άδειας κυκλοφφορίας επιτηδευματία ή ελευθερου επαγγελματία ή μέλους διοίκησης από το σύστημα Εργάνη ή να έχει εκτυπώσει τα στοιχεία μητρώου από το Taxisnet ή να διαθέτει δελτίο επαγγελματικής ταυτότητας.

Επιτρέπονται αγορές μόνο με έκδοση τιμολογίου, ενώ για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο κάποιος να αξιοποιήσει φιλία ή συγγένεια με επαγγελματία απαγορεύεται η είσοδος συνοδού στο κατάστημα. Από αύριο αναμένεται να προχωρήσει σε άνοιγμα μέρους των καταστημάτων της και η αλυσίδα Κωτσόβολος. Συνολικά αναμένεται να προχωρήσει στη λειτουργία 70 καταστημάτων.

Παράλληλα θα ξεκινήσουν να λειτουργούν και φυσικά καταστήματα των Public και Media Markt. Στην απόφαση που εκδόθηκε το Σάββατο και με την οποία παρατείνεται το lockdown προβλέπεται το παραπάνω.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.