Jumbo: Δεν θα ανοίξουν ούτε με click away - Η νέα ανακοίνωση



Τα Jumbo ανακοίνωσαν ότι δεν θα ανοίξουν ούτε με click away, καθώς δεν διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές. Η εταιρεία εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση, λίγο μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τον κορονοϊό.

Δεν θα μπορέσουν να ανοίξουν με click away τα καταστήματα του Jumbo, το οποίο έχει αναστείλει, μεταξύ άλλων, και τη λειτουργία του e-shop.
Σε νέα του ανακοίνωση, λίγο μετά τη γνωστοποίηση των νέων μέτρων για το λιανεμπόριο, το Jumbo αναφέρει ότι δεν θα μπορέσει να εφαρμόσει τη μέθοδο του click away, καθώς δεν διαθέτει τις ανάλογες υποδομές. 
Να σημειωθεί ότι κλειστό είναι και το ηλεκτρονικό κατάστημα του Jumbo, καθώς η αλυσίδα δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στον όγκο των παραγγελιών. 

«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Tα φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα με κρατική εντολή θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεοτέρας. Η υπηρεσία "click away" δεν υφίσταται καθώς δεν υπάρχουν οι ανάλογες υποδομές» αναφέρει το κατάστημα στην ανακοίνωση που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του. 

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν σήμερα, τα καταστήματα που έχουν εξωτερική είσοδο στον δρόμο θα μπορέσουν να ανοίξουν με click away που αφορά στη λιανική πώληση με τη διαδικασία προαγοράς και παραλαβής από εξωτερικό χώρο του καταστήματος.


sputniknews.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.