Δεν ανοίγουν τα μαγαζιά για να μη γίνει ότι έγινε στο Harrods!



Δεν ανοίγουν τα μαγαζιά για να μη γίνει ότι έγινε στο Harrods!
Το οτι ο κόσμος δεν έχει χρήματα δεν το σκέφτηκαν καθόλου!
''Δουλεύουν'' για τις πολυεθνικές και μας δουλεύουν.
Αφού τα μαγαζιά είναι κλειστά τότε ας τους χαριστούν όλα τα χρέη. Έτσι γίνετε σε κάθε πόλεμο κι έχουμε πόλεμο όπως μας λένε εδώ και 9 μήνες.


Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha 98,9, ο Στέλιος Πέτσας, έκανε λόγο για «καμπανάκια» μετά τις εικόνες συνωστισμού σε Harrods και Γαλλία ενώ για το ακριβές πλάνο του ανοίγματος παρέπεμψε σε ανακοινώσεις την Παρασκευή.

«Είναι πολύ υψηλό το επιδημιολογικό φορτίο, δεν πέφτουν ακόμα τα κρούσματα, δεν αποσυμφορούνται οι ΜΕΘ με το βαθμό που θα θέλαμε, οι επιστήμονες είναι πολύ επιφυλακτικοί για οποιοδήποτε περαιτέρω άνοιγμα» τόνισε ο κ. Πέτσας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.