Νεκρός από «δηλητηρίαση» ο εκατομμυριούχος δημιουργός των παιχνιδιών Game of Thrones


Νεκρός βρέθηκε τα Χριστούγεννα σε ηλικία 39 ετών ο Λιν Κι πρόεδρος και δημιουργός της Yozoo, της εταιρείας που φτιάχνει παιχνίδια στρατηγικής με πλέον δημοφιλές το Game of Thrones: Winter is Coming.

Σύμφωνα με το BBC, ο Λιν Κι δηλητηριάστηκε, και βασικός ύποπτος για την αστυνομία της Σανγκάης είναι ένας από τους συνεργάτες του, του οποίου δόθηκε στη δημοσιότητα μόνο το επώνυμό του - Σου.

Σύμφωνα με το Hurun China Rich List, το αντίστοιχο Forbes της Κίνας η αξία του Λιν Κι υπολογιζόταν στα 960 εκατ. δολάρια.

Στο άκουσμα του θανάτου του, πολλοί υπάλληλοι μαζεύτηκαν έξω από τα γραφεία της Yozoo για να πενθήσουν.

Ο νεαρός επιχειρηματίας θεωρούνταν σταρ στην πολύφερνη αγορά ηλεκτρονικών παιχνιδιών της Κίνας ενώ είχε αρχίσει να κάνει τα πρώτα του βήματα και στην παραγωγή ταινιών.

Η εταιρεία του, την οποία ίδρυσε το 2009, τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική δήλωση στο Weibo.

«Αντίο, νεότητα. Θα είμαστε μαζί, συνέχισε να είσαι ευγενικός, συνέχισε να πιστεύεις στην καλοσύνη, και συνέχισε να μάχεσαι ενάντια σε όλα τα κακά».

Η ανάρτηση προσέλκυσε χιλιάδες σχόλια και το θέμα είχε περισσότερα από 290 εκατομμύρια views.

CNN.GR

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.