ΜΙG: Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου η μεταβίβαση της SingularLogic σε Epsilon Net και Space Hellas


Τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση του 99,61% των μετοχών της Singularlogic στις εταιρείες Epsilon Net και Space Hellas σύμφωνα με ανακοίνωση της MIG.

Η μεταβίβαση πραγματοποιείται μετά την ολοκλήρωση του  διενεργηθέντος επιβεβαιωτικού νομικού και λογιστικού ελέγχου από τις αγοράστριες εταιρείες και στο πλαίσιο της σύμβασης πώλησης που υπεγράφη στις 27 Νοεμβρίου μεταξύ των συναλλασόμενων.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση της MIG:

"Η «MARFIN INVESTMENT GROUP Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» («η MIG») αφενός και το επενδυτικό σχήμα «EPSILON NET Α.Ε.» και «SPACE HELLAS Α.Ε.» («οι Αγοράστριες») αφετέρου ανακοινώνουν για την πληρέστερη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού ότι, μετά από την ολοκλήρωση του διενεργηθέντος επιβεβαιωτικού νομικού και λογιστικού ελέγχου από τις Αγοράστριες, η μεταβίβαση της (άμεσης κι έμμεσης) συμμετοχής της MIG στη «SINGULARLOGIC Α.Ε. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ» που ανέρχεται σε ποσοστό 99,61% προς τις Αγοράστριες θα λάβει χώρα την Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 σύμφωνα με τους όρους της από 27.11.2020 σύμβασης πώλησης μεταξύ των μερών."


https://kontranews.gr

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.