Στη λίστα Forbes οι CEO των BioNTech και Moderna

ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΒΕ!!!!

Όχι ένας, όχι δύο, αλλά 50 νέοι δισεκατομμυριούχοι εμφανίστηκαν στον τομέα της Υγείας από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού σύμφωνα με το Forbes.

Ανάμεσά τους είναι και οι επικεφαλής των φαρμακευτικών εταιρειών των BioNTech και Moderna, η περιουσία των οποίων εκτιμάται σε 4,2 δισεκατομμύρια και 4,1 δισεκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα.

Τόσο ο γερμανοτουρκικής καταγωγής Ουγούρ Σαχίν, όσο και ο Γάλλος Στεφάν Μπανσέλ, έχουν προστεθεί στη λίστα των 50 νέων δισεκατομμυριούχων, καθώς οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί «φούσκωσαν» ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού.

Και αυτό γιατί οι τιμές των μετοχών των εταιρειών τους πραγματοποίησαν αλματώδη αύξηση, με τους επενδυτές να κάνουν ουρά, αφού η ανάπτυξη εμβολίων και θεραπειών λόγω COVID-19, βρέθηκε στην πρώτη γραμμή.

Σύμφωνα με το Forbes, η περιουσία του διευθύνοντος συμβούλου και συνιδρυτή της BioNTech, Ουγούρ Σαχίν, εκτιμάται στα 4,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ του Στεφάν Μπανσέλ, ο οποίος είναι επικεφαλής της εταιρείας Moderna από το 2011, στα 4,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Παράλληλα, εκείνες των Αμερικανών επενδυτών Τίμοθι Σπρίνγκερ και Ρόμπερτ Λάνγκερ, οι οποίοι επένδυσαν 5 και 1,5 εκατομμύρια δολάρια αντίστοιχα στη Moderna το 2010, υπολογίζονται τώρα σε 2,1 και 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο κατάλογος των νέων δισεκατομμυριούχων περιλαμβάνει επίσης πολλούς επιχειρηματίες και επενδυτές από την Κίνα, την Ιταλία, την Ινδία, τον Καναδά, την Ελβετία, το Χονγκ Κονγκ και τη Δανία.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.