Σημαντική Δικαστική Απόφαση για την Πειραϊκή -Προσωρινή διαταγή παύσης εργασιών σε ΟΛΠ-COSCO (έγγραφο)



Προσωρινή διαταγή παύσης εργασιών και δικαίωση αιτήματος των κατοίκων που προσέφυγαν σε ασφαλιστικά μέτρα κατά της ΟΛΠ- COSCO για όσα συμβαίνουν γύρω από εργασίες της επέκτασης του νοτίου προβλήτα στην Πειραϊκή.

Η προσωρινή διαταγή εξεδόθη από το Πρωτοδικείο Πειραιά.

 

 


Το ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΚΗΣ μάλιστα σε ανάρτησή του στο facebook χαιρετίζει την δικαστή που “τίμησε με την απόφαση της τις αξίες της προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς και της υπεράσπισης του περιβάλλοντος”. Και προσθέτει: «Καλούμε όλους τους Πειραιώτες και κάθε Έλληνα να παλέψει μαζί μας για να μην γίνει ο Πειραιάς λιμάνι της Coscoκρατιας».

Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ παραθέτει απόσπασμα από τη δικαστική απόφαση και ιδίως το σημείο εκείνο με την προσωρινή διαταγή.

Με βάση λοιπόν αυτή την απόφαση τα έργα των επιχωματώσεων σταματούν!!!

Πληροφορίες λένε ότι αν για κάποιο λόγο συνεχιστούν οι εργασίες, απαιτείται πλέον μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου.

Δικάσιμος της αίτησης  ορίστηκε η 14η Ιανουαρίου 2021.

 Με ενδιαφέρον αναμένουμε την αντίδραση από πλευράς ΟΛΠ-COSCO.

http://newsx.gr/

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.