Το μεγαλείο της γελοιότητας, μετα το click away έρχεται το click in shop!

Δεν είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός ,αλλά θα σας ''πεθάνουμε'' μέχρι να μας παρακαλάτε να σας το κάνουμε. Ακόμα και τα γαϊδούρια που δεν έχουν κρίση, κάποια στιγμή αγανακτούν και ''κλωτσούν''. Αν δεν ''κλωτσήσουν'' απλά ψοφάνε...

Ημίμετρα και παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του. Οι ξένες  πολυεθνικές έχουν  ήδη ιδρύσει εταιρείες για να αρπάξουν τις μικρομεσαίες  επιχειρήσεις και τις επιχειρήσεις εστίασης. Το σχέδιο προχωρά κανονικά χάρη στη φαγωμάρα μας....


Το click away θα αντικατασταθεί με το λεγόμενο «click in shop», αλλά οι  απαγορεύσεις θα παραμείνουν μέχρι να εμβολιαστούν οι πάντες, ακόμα και αυτοί που έχουν αποκτήσει φυσική ανοσία!!!

Από τα μέσα Ιανουαρίου και μετά, θα κλείνουμε ραντεβού και θα μπαίνουμε μέσα στο κατάστημα, όπου  θα μπορούμε εντός του να δοκιμάσουμε το προϊόν που θέλουμε. 

Στη συνέχεια, θα το πληρώνουμε και θα φεύγουμε! Πως θα πληρώνουμε, θα μπορούμε και με μετρητά;

Όσον αφορά τα μικρά συνοικιακά καταστήματα, θα επιτρέπεται μόνο ένα άτομο, το οποίο θα πρέπει προηγουμένως να έχει κλείσει το ραντεβού του! 

Παράλληλα,  σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέσα στον Ιανουάριο δεν θα επιτραπεί το άνοιγμα της εστίασης, ούτε η μετακίνηση από νομό σε νομό ενώ δεν θα απαλλαγούμε και από την αποστολή μηνύματος για την μετακίνησή μας.

Αυτό, μέχρις ότου δεχθούν όλοι οι ενήλικοι πολίτες να εμβολιαστούν, δηλαδή το 70% των όσων κυκλοφορούν στην χώρα!

Ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας του υπουργείου Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους αποκάλυψε σήμερα ότι «Αύριο, 29 Δεκεμβρίου, παραλαμβάνεται η πρώτη μεγάλη παρτίδα της Pfizer, 83.850 δόσεις, η οποία θα κατανεμηθεί στα 5 κεντρικά αποθηκευτικά σημεία, έτσι ώστε από εκεί να γίνει η διανομή στα εμβολιαστικά κέντρα των νοσοκομείων.

Ανά εβδομάδα θα ακολουθήσουν και οι επόμενες παραδόσεις των εμβολίων της Pfizer που αντιστοιχούν στον πληθυσμό μας, και με βάση την κεντρική ευρωπαϊκή συμφωνία είναι να μας παραδοθούν έως τέλος Ιανουαρίου 419.250 δόσεις και έως τέλος Φεβρουαρίου 333.450 δόσεις.

Μέχρι το τέλος Μαρτίου θα έχουμε παραλάβει από την Pfizer 1.255.800 δόσεις και αυτός ο αριθμός είναι πιθανό να αυξηθεί εάν καταλήξει η ΕΕ σε συμφωνία για επιπλέον 100.000.000 δόσεις.

Σε αυτές τις δόσεις θα προστεθούν και εκείνες με το εμβόλιο της Moderna, που αναμένεται να πάρει έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων στις 6 Ιανουαρίου για 240.000 δόσεις του πρώτου τριμήνου του 2021.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, αναμένονται επίσης 500.000 δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca στο τέλος Ιανουαρίου, εφόσον λάβει την έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.

Επιπλέον, 800.000 δόσεις του εμβολίου της Οξφόρδης αναμένονται τον Φεβρουάριο, 1,5 εκατομμύριο τον Μάρτιο και 2,2 εκατομμύρια τον Απρίλιο.

Επιπλέον, ο αριθμός των εμβολίων κατά του κορωνοϊού θα αυξηθεί, εφόσον προχωρήσουν οι εγκρίσεις και οι παραδόσεις από τις άλλες τρεις εταιρείες, τις Sanofi, Johnson & Johnson και CureVac».

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.