Ούτε ο Τούρκος CEO της BioNΤech δεν έχει κάνει το εμβόλιο της εταιρίας του και μάλλον το αποφεύγει...



Λίγο περίεργα μας τα λεει  ο Τούρκος CEO της BioNTech Ουγκούρ Σαχίν, συμπαραγωγός μαζί με τη Pfizer του εμβολίου mRNA για τον κορωνοϊό, στο γερμανικό κανάλι ARD, όπου δεν αποκάλυψε αν θα κάνει το εμβόλιο της ίδιας του της εταιρίας και δήλωσε πως ψάχνει «νομικούς τρόπους» για να εμβολιαστεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του.


Συγκεκριμένα σε ερώτηση του δημοσιογράφου «Λέτε ότι δεν έχετε κάνει ακόμη το εμβόλιο στην εταιρεία σας. Δε θα ήταν σωστό, για να δώσετε ένα παράδειγμα στον κόσμο, να κάνετε το εμβόλιο και εσείς ο ίδιος, ώστε να δείξετε ότι εμπιστεύεστε το προϊόν σας;», απάντησε:

 «Δεν έχω αντίρρηση να εμβολιασθώ. Τους επόμενους μήνες θα παράξουμε 1,2 δισ. δόσεις του εμβολίου και είναι σημαντικό να μην εξαιρεθεί κανένας συνεργάτης μας και γι' αυτό ψάχνουμε τη φόρμουλα για να μπορέσουμε να προστατεύσουμε όλους μας τους συνεργάτες. Αναμένουμε να το ξεκαθαρίσουμε αυτό».

Λακωνικά λοιπόν απέφυγε να απαντήσει και το ερώτημα που μοιραία  γεννήθηκε  είναι , ψάχνει τρόπους να εμβολιάσει με το ζόρι ακόμα και το προσωπικοί της εταιρείας; 

Το ARD πάντως,  κατέβασε άρον-άρον τη συνέντευξη του Ουγκούρ, η οποία πλέον δεν είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του καναλιού.  

Μπορείτε όμως να τη δείτε ΕΔΩ

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.