Έμποροι της Πάτρας καταθέτουν τα κλειδιά των καταστημάτων τους!


Σε απόγνωση βρίσκονται οι έμποροι της Πάτρας, λόγω του δεύτερου γενικού lockdown, που ήδη έχει ξεπεράσει τον ένα μήνα και σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας, θα καταθέσουν αύριο (10/12) τα κλειδιά και τα λουκέτα των κλειστών καταστημάτων τους στην πλατεία Γεωργίου 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Τα μικρά καταστήματα λιανεμπορίου παραμένουν υποχρεωτικά κλειστά με κρατική εντολή για περισσότερο από έναν μήνα (παρά τις δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού ότι δεν αποτελούν εστία μετάδοσης του ιού).

Χωρίς κρατική στήριξη.
Με τις πάγιες υποχρεώσεις και τους λογαριασμούς να τρέχουν…
Με τον αθέμιτο ανταγωνισμό των πολυκαταστημάτων και πολυεθνικών αλυσίδων που λειτουργούν κανονικά μέσω e-shop, και «χονδρικής».
Με τα super market να πωλούν σχεδόν τα πάντα, παρά την αρχική απαγόρευση.
Φτάνει πια δεν αντέχουμε άλλο!

Συνάδελφοι, την Πέμπτη 10/12/2020 στις 10:00 π.μ. έξω από Δημοτικό Θέατρο Απόλλων στην Πλατεία Γεωργίου Α’ τηρώντας όλους τους υγειονομικούς κανόνες καταθέτουμε τα κλειδιά και τα λουκέτα των κλειστών καταστημάτων μας».

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.