ΠΑΝΦΟΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΑΙ


Φώς Ελληνικόν εις όλους τους Έλληνας καί όλας τας Ελληνίδας. Νεφελώδης εις τούς 0°C παρά τάς Ουψάλας σήμερον.
 Πρός τί ο φόβος;
 -Σσσσς... πρόσεξε μήν βήξης! Κλείσε το στόμα του μωρού μήν κλάψη!
Ο εχθρός είναι δύο μέτρα κοντά! Ποίος είναι ο Εχθρός;
 Μήπως είναι ο αφελής κένταυρος;
 Κένταυρος είναι εκείνος ο οποίος κεντρίζει τήν Αύρα, τήν σωματική ψυχή, ο λεγόμενος ιατρός (ίδε και χείρων κένταυρος, ο χειρούργος).
Η ψυχή κατά Πλάτωνα έχει δυϊκήν υφήν, ή άλλως ο θνητός έχει δύο ψυχάς. Την θείαν ψυχήν και επομένως την αλώβητην και αιωνία, και την χθονία/αύραν καί επομένως την τρωτήν και ευάλωτην.
 Γράφει η Αλτάνη εις το ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ, ΘΟΛΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ, τόμος δεύτερος, περί του Συμπαντικού Θεραπευτηρίου εις την ΕΠΙΔΑΥΡΟΝ (του Ιπποκράτους και των Ιπποκρατικών) δηλαδή
«Πώς μία αστρονομική διαπίστωσις θα συνδεθή με την θεραπείαν της ψυχής, την οποίαν υπόσχεται η Επίδαυρος δια του ονόματός της; (Επίδ-αύρας).
Η δράσις επί της αύρας/ψυχής υπό των θεραπευτών/ιερέων της Επιδαύρου πραγματοποιείται εις το εσωτερικόν με βάσιν το δάπεδον, το οποίον υποδεικνύει την ασθένειαν της ψυχής, την αιτίαν της καθώς και την ορθήν θεραπευτικήν αγωγήν.
Εις το εξωτερικόν, η επιβλητική θύρα του Μνημείου της Θόλου έρχεται να συδέση την θέασιν του Ηλιοκεντρισμού με τα ήδη υπάρχοντα στοιχεία, τόσον του δαπέδου, όσον και της οροφής.
 Αι δύο ψυχαί του θνητού (Πλάτωνος "Τίμαιος" 69C-Ε) απεικονίζονται εις την θύραν της Θόλου δια του αριθμού και της διατάξεως των συμβολικών ροδάκων. Η θύρα απευθύνεται εις τον θνητόν δια να του εξήγηση και να τον θεραπεύση από τα "φοβερά και αναγκαία πάθη" της δευτέρας του ψυχής, ως προς το κείμενον του Τιμαίου του Πλάτωνος».
 Άρα ποία η αιτία τού Διεθνούς Φόβου; Μήπως πρόκειται περί Διεθνούς Απάτης Μεγατόνων; Εις τί έγκειται η Απάτη;
 Ποίοι οι ένοχοι, οι εγκληματίαι κατ΄ εμέ;
 Πότε διεπράχθη τό έγκλημα, τό Κρίμα; Πρόκειται περί σειρά εγκλημάτων ή πρόκειται περί Διαρκούς εγκλήματος;
 Είναι περισσότεροι οι ένοχοι;
 Είναι αι φαρμακευτικαί εταιρείαι ένοχοι ή συνένοχοι; Υπάρχουν συνένοχοι «ιατροί» ή έχει γεμίσει η Υφήλιος από αφελείς υπαλλήλους του Codex Alimentarius;
 Ο Ζισκάρ ντέ «Ζε»σταίν όπως και χιλιάδες υπερήλικες απεβίωσαν από τό κρύο. Τό κρύο εξοντώνει, όπως καί ο λιμός(πείνα).
Καί δύο συνυφασμένα προάγουν τόν λοιμόν(επιδημία).
Ιοί υπάρχουν. Όπως και μικρόβια κλπ.
Οι Έλληνες κατά ποσοστόν 100% γνωρίζουν (εξαιρούνται οι μή Έλληνες, εισβολείς και πραματευτάδες).
 Τό εμβόλιον εξ άλλου το οποίον προτείνουν και παράγουν έχει εμβολιμότητα έξι (6) μηνών.
Καί μετά; Νέο κρύο, νέο κύμα ιώσεως και νέος εμβολιασμός. Άρα ο αδαής χθόνιος γίνεται συνδρομητής εμβολίου, να μήν πεθάνη από το κρύον! Αποξενώνεται ο άνθρωπος.
Εις τήν Σουηδίαν μία Μελέτη περιφεριών καί δήμων με το Ληξιαρχείον, κατέδειξεν ότι τον Μάρτιον το ποσοστόν θανάτων των παραμελημένων γερόντων ήτο 53% και τόν Αύγουστον 15% (όταν η επισκεψιμότης επανήλθεν φυσιολογική).
 Ιώσεις έρχονται εις την Ευρώπην με τόν ερχομόν του κρύου. Η απάτη έγκειται όπως είχεν καταδείξει ο David Icke, την 13 Απριλίου. Μέσω του PCR -test, εκλαμβάνουν εξοσώματα (βλέννα ή φλέγμα), αποτέλεσμα «μάχης» του ανοσοποιητικού συστήματος κατά ιών κλπ. τά οποία πρέπει να αποβάλονται όσον και πρέπει να ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ.
Αυτά όλα διαφόρων ιών κλπ καταγράφονται ως covid-19.
Μετά από μερικές ημέρες προσβολής συνέρχεται πλήρως ο Άνθρωπος.
Ο δύστυχος καί ο εγκατελειμένος υπερήλιξ μας αποχαιρετά. Το μέγεθος της οικονομικής καταστροφής την οποίαν έχουν προκαλέσει τα τερατοειδή, οι τοκογλύφοι παγκσμιοποιηταί και διεθνισταί πρόκειται να προκαλέση κοινωνικήν έκρηξιν.
 To 2018 υποφέραμε από τόν covid-17 καί πέρυσι από τόν covid-18... ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ.
 Αν όμως τοποθετούν νάνο-υλικά εις τόν εγκέφαλον με το σκατό που σπρώχνουν εις την μύτη τότε θέλουν λυντσάρισμα!
 Διότι ο προσωπικός μου ιατρός με επιβεβαίωσεν ότι αρκεί ολίγον σάλιο, πρός εξέτασιν!
 ΕΠΙΜΕΝΩ: ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΔΩΛΙΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗΝ!

Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
 Ουψάλα

http://deltio11.blogspot.com/

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.