Εύβοια: Ψαράς πήρε πρόστιμο και το έκανε δόλωμα για ψάρια

 


Ένας άνδρας στην Εύβοια πήγε για ψάρεμα παρά το γεγονός ότι απαγορεύεται και πήρε πρόστιμο. Την συνέχεια όμως που ακολούθησε δεν την φαντάζονταν κανείς.


Στην Εύβοια ένας ψαράς πήρε πρόστιμο 300 ευρώ γιατί ψάρευε, μια δραστηριότητα η οποία έχει απαγορευτεί κατά την διάρκεια του lockdown.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, το συμβάν σημειώθηκε, πριν λίγες μέρες, στην παραλία του Αγίου Δημητρίου του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου.

Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλιβερίου εντόπισαν τον ερασιτέχνη ψαρά να ψαρεύει με καλάμι και γι’ αυτό το λόγο του έκοψαν κλήση 300 ευρώ.

Χωρίς να το σκεφτεί ο ψαράς, εφόσον πήρε την κλήση και αφού την έβαλε ως δόλωμα στο αγκίστρι του καλαμιού, το πέταξε στη θάλασσα για να δει αν θα τσιμπήσει κάτι.

Όπως είπε και ο ίδιος στο τέλος: «Μόλις δόλωσα 300 ευρώ κλήση για να δούμε τι θα βγάλουμε»




ΠΗΓΗ: eviazoom.gr

https://www.ieidiseis.gr 


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.