Χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο πάλης η Μαρία Πρεβολαράκη



Άλλο ένα μετάλλιο πανηγύρισε απόψε η Μαρία Πρεβολαράκη, κατακτώντας την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο πάλης που διεξάγεται στο Βελιγράδι.
Η κυρία της Ελληνικής Πάλης στον τελικό των 53κ νίκησε την Ροξάνα – Μάρτα Ζάσινα από την Πολωνία και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Η Πρεβολαράκη απέδειξε πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση επικρατώντας της αντιπάλου της με 5-1.

Το τελικό 5-1 της έφερε φυσικά το χρυσό μετάλλιο, αλλά μία παρατήρηση που δέχθηκε από τους διαιτητές της στέρησε το δικαίωμα να πετύχει ένα ασύλληπτο ρεκόρ.

Να κατακτήσει δηλαδή το χρυσό μετάλλιο, χωρίς να έχει χάσει σημείο στη διοργάνωση.

Η 29χρονη πρωταθλήτρια απέδειξε ότι δικαίως θεωρείται ένα από τα φαβορί ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

sputniknews.gr


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.