Επιχειρηματίας του Βόλου βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο μαγαζί του



Σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Βόλου η είδηση για τον θάνατο του 64χρονου Γιώργου Καλέργη, ιδιοκτήτη της καφετέριας Novel, επί της οδού Κουμουνδούρου στο κέντρο του Βόλου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του e-Volos.gr, ο επιχειρηματίας, που αναζητούνταν τις τελευταίες ώρες από την οικογένειά του και προς τούτο είχε ενημερωθεί και η Αστυνομία, βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο μαγαζί του.

Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ενώ στο πλαίσιο της Προανάκρισης έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή: e-volos.gr
https://www.zougla.gr

 

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.