Αλλαγή στο ωράριο που ισχύει η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας


Αλλαγή στο ωράριο που ισχύει η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω του lockdown ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας, παρουσιάζοντας τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν ενόψει των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, όπως δήλωσε ο κ. Πέτσας, η απαγόρευση μετακινήσεων θα εφαρμόζεται πλέον από τις 22:00 το βράδυ μέχρι τις 5:00 το πρωί κι όχι από τις 21:00 το βράδυ, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.
Το νέο μέτρο θα εφαρμοστεί από την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2021.

Την ίδια στιγμή, διατηρείται η αποστολή SMS στο 13033 για τις αναγκαίες μετακινήσεις.

Σημειώνεται ότι για μετακινήσεις που σχετίζονται με το λιανεμπόριο (σ.σ. το click away), τα κομμωτήρια και τα βιβλιοπωλεία τα οποία θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα, θα πρέπει να δηλώνεται ο αριθμός 2.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.