ΕΡΙΞΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΓΕΝΝΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ!


ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....

Το περιστατικό καταγγέλλει το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας ΑΚΚΕΛ, το οποίο κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του για αστυνομική αυθαιρεσία «εναντίον ενός Έλληνα πολίτη κτηνοτρόφου στην περιοχή του Κιλκίς, ο οποίος ξεγεννούσε πρόβατα το βράδυ και όταν τελείωσε αργά από τον στάβλο, επέστρεφε στο σπίτι. Η αστυνομία του επέβαλε πρόστιμο 300 ευρώ επειδή κυκλοφορούσε αργά μετά την απαγόρευση κυκλοφορίας».

«Προφανώς οι αστυνομικοί έκαναν αξιολόγηση κατάστασης και εκτίμησαν ότι τα πρόβατα θα μπορούσαν να γεννήσουν νωρίτερα και με ρυθμό που θα επέτρεπε στον κτηνοτρόφο να επιστρέψει πριν από την απαγόρευση κυκλοφορίας. Το αίσθημα κοινωνικής υπηρεσίας και η νοημοσύνη τους έφταναν μέχρι εκεί;», προστίθεται στην ανακοίνωση. 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.