Παρατεταμένες διακοπές ρεύματος στον Διόνυσο


Από παρατεταμένες και συνεχόμενες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος ταλαιπωρούνται τις τελευταίες ώρες οι κάτοικοι στον Διόνυσο.

Όπως καταγγέλλουν αναγνώστες στη Ζούγκλα, έχουν γίνει τρεις διακοπές ρεύματος και αυτή την ώρα τα νοικοκυριά έχουν μείνει στο σκοτάδι και χωρίς θέρμανση. Στις επανειλημμένες κλήσεις τους ο ΔΕΔΔΗΕ τους απαντούσε χωρίς άλλη διευκρίνηση ότι πρόκειται για βλάβη που έχει αποκατασταθεί. Ωστόσο σύμφωνα με τους κατοίκους, το ρεύμα επανήλθε για λίγο και διακόπηκε ξανά με αποτέλεσμα να βυθιστούν και πάλι στο σκοτάδι.

Πριν από λίγο όπως πληροφορείται η Ζούγκλα το ηλεκτρικό ρεύμα επανήλθε στα σπίτια του Διονύσου και όλοι ελπίζουν αυτή να ήταν η τελευταία διακοπή την οποία αναγκάστηκαν να υπομείνουν.

www.zougla.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.