Ντροπή! Έκλεισαν μαγαζί για ενάμιση ευρώ σε ηλικιωμένο!


 Χρονιάρες μέρες, και κάποιοι έχουν βαλθεί να μαυρίσουν τις καρδιές του κόσμου. Ως γνωστόν με το περιβόητο click away, απαγορεύεται η παροχή αγαθών με μετρητά. Ουδείς φυσικά σκέφτηκε τι θα γίνουν οι ηλικιωμένοι που δεν έχουν ιδέα από διαδίκτυο, πιθανότατα να μην έχουν πιστωτικές η χρεωστικές κάρτες, στην τελική μπορεί να τους παρουσιαστεί μία επείγουσα ανάγκη!

Όπως παραδείγματος χάριν μια καμμένη λάμπα. Αυτό έτυχε σε έναν παππού στην Καισαριανή, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία στο διαδίκτυο, πήγε σε ένα κατάστημα που πουλούσε ηλεκτρικά είδη και ζήτησε μια λάμπα αξίας ενάμιση ευρώ. Για να μην κάνει Χριστούγεννα στο σκοτάδι. Τόσο απλά.

Ο μαγαζάτορας του την έδωσε, όπως θα έκανε οποιοσδήποτε αξιόλογος άνθρωπος σ’ αυτή τη χώρα. Προσοχή, μιλάμε για ενάμιση ευρώ. Ούτε κερδοσκοπία δηλαδή, ούτε καταστρατήγηση των μέτρων με σκοπό το άνομο κέρδος. Μία εξυπηρέτηση σε έναν παππού ήταν.

Και όμως, του ανθρώπου του έκλεισαν το μαγαζί! Για ενάμιση ευρώ! Επειδή έκανε το αυτονόητο! Κρίμα…https://www.newsbreak.gr

 

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.