Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. – Εντοπίστηκε εκρηκτική ύλη σε δασάκι της Πολίχνης


Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης μετά την αναφορά για τον εντοπισμό ύποπτου αντικειμένου μέσα στο αλσύλλιο των Μετεώρων στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, πολύ κοντά σε σπίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, ένας εργάτης μετέβη στο Αλσύλλιο των Μετεώρων, προκειμένου να πραγματοποιήσει εργασίες υλοτόμησης. Τότε, εντός του αλσυλλίου εντόπισε ένα ύποπτο πακέτο, το οποίο μέσα σε σακούλα που περιείχε πριονίδι. Την προσοχή του τράβηξε το γεγονός ότι το αντικείμενο εντός, ήταν τυλιγμένο με σελοτέιπ.

Ο άντρας προσπάθησε να το ανοίξει και τελικά διαπίστωσε ότι ήταν τάπερ που περιείχε υλικό με φυτίλια στις άκρες του. Τότε ειδοποίησε την αστυνομία.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και άντρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών και αφού εξέτασαν το χώρο για συλλογή στοιχείων απέσπασαν το αντικείμενο και το απομάκρυναν από το σημείο.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. 

GRTimes.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.