Αυστραλία: Εμφανίστηκε μονόλιθος με «μυστηριώδεις» συντεταγμένες


Ακόμη ένας μονόλιθος «ξεφύτρωσε» στην Αδελαΐδα της Αυστραλίας και ο συγκεκριμένος, μάλιστα, έχει στην επιφάνειά του συντεταγμένες για τρία σημεία του πλανήτη.

Σύμφωνα με τον ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο, ο ασημένιος μονόλιθος τριών όψεων και ύψους τριών μέτρων, εμφανίστηκε την Πέμπτη το βράδυ κοντά στη γέφυρα Seaford Train σε ένα νότιο προάστιο της Αδελαΐδας.

Οι τοπικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι έλαβαν πληροφορίες σχετικά με τον μονόλιθο από τα μέσα ενημέρωσης και επί του παρόντος ερευνούν την προέλευσή του.

Οι συντεταγμένες, χαραγμένες στον μονόλιθο «δείχνουν» τον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη, ένα ακατοίκητο νησί που ονομάζεται Managaha και βρίσκεται κοντά στο Γκουάμ, αλλά και τη Σφίγγα στην έρημο της Αιγύπτου.

Υπενθυμίζεται πως μονόλιθοι έχουν εμφανιστεί στις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Κολομβία, την Αγγλία, την Ολλανδία, τη Ρουμανία, την Ισπανία και τη Φινλανδία. Παραμένει ασαφής η προέλευσή τους, με τα σενάρια να κάνουν λόγο για ένα διεθνές έργο τέχνης, μία πιθανή φάρσα ή κάποιο μυστηριώδες μήνυμα.

Προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει «ανάληψη ευθύνης».

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.