Απειλούν με αίμα Γαλλία, Αίγυπτο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα οι Τούρκοι και οι Ευρωπαίοι σφυρίζουν αδιάφορα


Σε άλλες περιπτώσεις οι Ευρωπαίοι θα είχαν ξεσηκωθεί και το ΝΑΤΟ πιθανόν να απειλούσε με βομβαρδισμούς! Ποιος θα μπορούσε να απειλήσει ανοιχτά τις δυτικές κοινωνίες με αιματοκύλισμα ,χωρίς συνέπειες; Ολόκληρες χώρες διαλύθηκαν κυριολεκτικά με ψευδείς ειδήσεις. Τίποτα απ΄ όλα αυτά δεν ισχύει για την Τουρκία. Στο βίντεο ο πρώην επικεφαλής στρατιωτικών πληροφοριών και ο υποστηρικτής  του Ερντογάν, Ismail Hakki Pekin,απειλεί τη Γαλλία αλλά και την Αίγυπτο και τα   Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με «αίμα» σε ένα εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο!  Δήλωσε ανοιχτά ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν “ομάδες” -τρομοκράτες δηλαδή- για την κλιμάκωση της βίας σε ολόκληρη την περιοχή.

Η Ευρώπη όχι απλά ανέχεται αλλά συνεργάζεται με το καθεστώς Ερντογάν και όπου χρειαστεί το προστατεύει. Η Ελλάδα ετοιμάζεται σ΄ αυτές τις συνθήκες να πάει σε “διερευνητικές συνομιλίες”….

www.militaire.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.