Γερμανία: «Αγοράστε μόνο τα απολύτως αναγκαία είδη διατροφής .. όχι χριστουγεννιάτικα δώρα»Γερμανία: «Αγοράστε μόνο τα απολύτως αναγκαία είδη διατροφής .. όχι χριστουγεννιάτικα δώρα»

Ο Γερμανος Υπουργός Οικονομικών Πέτερ Άλτμάιερ κάλεσε τους πολίτες να μην αγοράσουν κανένα χριστουγεννιάτικο δώρο , παρά μόνο τα απολύτως αναγκαία είδη διατροφής,

«Εύχομαι και ελπίζω ότι οι πολίτες θα προμηθευτούν μόνο τα απολύτως αναγκαία σε είδη διατροφής. Πρόκειται για έκκληση να παραιτηθούμε από όλες τις προμήθειες οι οποίες δεν είναι απαραίτητες. Διότι πρόκειται για την υγεία πάρα πολλών: Όσο πιο γρήγορα ελέγξουμε αυτές τις λοιμώξεις, τόσο καλύτερο είναι για όλους»,

« Οι πολιτες να αναβάλουν την τις αγορες  για μετά τα Χριστούγεννα,
«Καλύτερα να περιοριστούμε λίγο περισσότερο φέτος. Στη συνέχεια, θα έρθει ο Άγιος Βασίλης και θα τα φέρει ξανά τα δώρα όταν αυτό είναι δυνατό».

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.