Το έντυπο συγκατάθεσης που θα υπογράφουμε πριν τον εμβολιασμό

Το έντυπο συγκατάθεσης που θα υπογράφουμε πριν τον εμβολιασμό                                              

Οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν, θα πρέπει να δίνουν την συγκατάθεσή τους συμπληρώνοντας ένα έγγραφο με τα στοιχεία τους με το οποίο θα βεβαιώνουν ότι έχουν ενημερωθεί για το υπό χορήγηση εμβόλιο, για τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες και για τον κίνδυνο μη εμβολιασμού.

Το συγκεκριμένο έγγραφο μαζί με τις απαραίτητες οδηγίες, έχει σταλεί ήδη, από το Υπουργείο Υγείας στα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα όλης της χώρας.

Εάν κάποιος πολίτης δεν είναι σε θέση να παράσχει προφορική συγκατάθεση, τότε το εν λόγω έντυπο θα συμπληρώνεται από κάποιον οικείο του, από τον πάροχο φροντίδας ή από τον δικαστικό συμπαραστάτη.

Εκτός από το έγγραφο συναίνεσης οι πολίτες που θα κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, θα πρέπει να απαντήσουν και σε 8 συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας τους.

Δείτε το έγγραφο συγκατάθεσης και το ερωτηματολόγιο πριν τη λήψη του εμβολίου:


.zougla.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.