ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΣΟΥΜΕ


Όπως εξήγησε από το βήμα της Βουλής κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, οι έλεγχοι άγγιξαν το 10% του πληθυσμού και του 20% του συνόλου των οχημάτων. «Η αστυνομία πια έχει παρουσία σε όλο το δημόσιο χώρο σε όλες τις γειτονιές και πόλεις. Άβατα κάθε είδους εξαφανίστηκαν», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός ο οποίος ξεκαθάρισε πως υπάρχει σειρά πρωτοβουλιών για την αστυνομία που θα λάβουν σάρκα και οστά εντός του 2021. Στο πλαίσιο αυτό αναφέρθηκε στο νέο επιχειρησιακό δόγμα για τις συγκεντρώσεις, και μέχρι τα τέλη του έτους το νέο δόγμα για την εσωτερική ασφάλεια της χώρας.

«Στο τέταρτο τρίμηνο του 2021 αλλάζει και ο σωφρονιστικός κώδικας και εκεί θα αλλάξουν όλα!», είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης εξηγώντας: «Θα γίνει πράξη η κοινωνική εργασία με εναλλακτικού τρόπους επανένταξη που σήμερα περιορίζονται στις αγροτικές φυλακές. Στόχος μας είναι οι κρατούμενοι να είναι πολίτες με στέρηση της ελευθερίας τους και μόνο».


Την ίδια ώρα ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης  δήλωσε ότι οι πολίτες δεν θα διαλέγουν ποιο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα κάνουν, όπως δεν διαλέγουν και το εμβόλιο της γρίπης.

Μονοπώλιο λοιπόν ακόμα και στην υγεία.

Παιχνίδια εξουσίας και οσμή σκανδάλου  στα εμβόλια. Δεν άνοιξε τυχαία ξανά το σκάνδαλο με τη Νοβαρτις. 
Αυτό φυσικά που δεν είπε είναι πως το εμβόλιο της γρίπης προστατεύει κατά 40% μόνο. Αλλα τη γρίπη δεν τη φοβάται ο κόσμος. 
Ξεπλένουν τα χρήματα των τραπεζών με το πρόσχημα της πανδημίας και είναι πλέον οφθαλμοφανές.....

Αντί να ρίξουν το βάρος στον τομέα της υγείας το ρίχνουν στα ψηφιακά. 

ΨΗΦΙΑΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΕΨΟΥΝ; Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Η ΠΡΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ.
ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΥΜΕ;;;

ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.