“Όποια “συμφωνία” για το Αιγαίο πρέπει να εγκριθεί από τον υπερήφανο ελληνικό λαό”! Ναύαρχος Χρηστίδης σε ομιλία συναγερμού



Μία ομιλία που θα πρέπει να παρακολουθήσουν οπωσδήποτε στο Μέγαρο Μαξίμου πριν αναχωρήσουν για την “κρίσιμη σύνοδο κορυφής της ΕΕ” στις Βρυξέλλες, έκανε ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης. Μιλώντας σε εκδήλωση του Ανοιχτού Πανεπιστημίου στο δήμο Ασπρόπυργου, ο Ναύαρχος κονιορτοποίησε κυριολεκτικά όσους επέβαλλαν και επιμένουν να ακολουθούν την καταστροφική για τη χώρα πολιτική κατευνασμού έναντι της Τουρκίας.

Τους υπενθυμίζει με εμφανή τη συγκίνηση του όταν το λέει ότι “η Ελευθερία της χώρας ήρθε από τη θάλασσα και από εκεί θα ξανάρθει”… Επισημαίνει με τρόπο εμφαντικό ότι οποιαδήποτε απόφαση κι αν ληφθεί για τα ελληνοτουρκικά δεν μπορεί παρά να περάσει από την “κρίση του υπερήφανου ελληνικού λαού”.

Αφού έκανε μια απολύτως εμπεριστατωμένη ανάλυση των ελληνικών θέσεων με βάση όσα το Διεθνές Δίκαιο προβλέπει και διέλυσε τις ανοησίες χρόνων που ακούμε από το λεγόμενο “πολιτικό σύστημα” , ο Ναύαρχος Χρηστίδης έθεσε κάποια σοβαρά ερωτήματα:


•Μήπως αυτό το πολιτικό σύστημα είναι που έχει αποδεχτεί το “καζάν-καζάν” του Ερντογάν;
•Έχουν γίνει ήδη κάποιες “μυστικές συμφωνίες τύπου Ζυρίχης”;

Επιλέξαμε κάποια αποσπάσματα της ομιλίας του Επίτιμου Α/ΓΕΝ . Αξίζει να την παρακολουθήσετε όλη ΕΔΩ… Ειδικά οι πρωθυπουργικοί και πολυσπουδαγμένοι σύμβουλοι καλό είναι να κρατήσουν σημειώσεις.

militaire.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.