Η ενημέρωση της Κατίνας και ο πολιτικός ιός.Ο πολιτικός ιός που έχει προσβάλει τους κυβερνώντες και τους έχει μετατρέψει σε κατίνες είναι πλέον φανερός και κατάπτυστος. Η χώρα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και οι αρμόδιοι αποπροσανατολίζουν τους πολίτες με εξοχικά και ενοίκια. Σε ερώτηση της κυβερνητικής ΕΡΤ ο κύριος Πέτσας αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στο εξοχικό του Τσίπρα λες και αυτό είναι που καίει τους πολίτες.

Η χώρα καταστράφηκε από τις λανθασμένες επιλογές της κυβέρνησης και τώρα προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη στους πολίτες και στους πολιτικούς ''αντιπάλους'' . Τους έφαγε η ανεμελιά...

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ....

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ;


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.