Τα κόλπα των καναλιών και η απεργία των δημοσιογράφων


Επί ΣΙΡΙΖΑ είχαν βγάλει το νόμο με τις τηλεοπτικές άδειες όπου έπρεπε να πληρώνουν τον αέρα που λέμε, για τη συχνότητα και για να έχει κάποιος κανάλι θα έπρεπε να έχει 400 εργαζομένους. Αυτό δεν άρεσε στους καναλάρχες κι αφού έβγαλαν διάφορα σκάνδαλα και  κατέληξαν στον λαοκάναλο  Κυριάκο.

Τους έδωσε λεφτουδάκια και τους έταξε κατάργηση του νόμου αυτού. Οι καναλάρχες έκαναν ότι τους είπε άρχισαν να διώχνουν κόσμο,να μην πληρώνουν και πήραν και λεφτά ώστε η ενημέρωση τους να είναι αυτή που δίνει η κυβέρνηση.


Δεν ενδιαφέρονται ούτε για τον λαό ούτε για τους εργαζομένους . Έδιωξαν  κόσμο  και  δεν  πλήρωσαν  ούτε τις εισφορές. Έτσι οι δημοσιογράφοι ξεκίνησαν  απεργία.

 Πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος τουλάχιστον, μέχρι να ψηφιστεί τροπολογία για να καταργηθεί ή να το φέρουν στα μέτρα τους. Κάτι τέτοιο όμως θα είναι αντισυνταγματικό. 

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΚΑΝΑΛΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ.



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.