Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ανοίξουν τα κομμωτήρια, σύμφωνα το Οικονομικό Επιμελητήριο Αθηνών.


Το Σάββατο ή την Κυριακή θα ανοίξουν τα κομμωτήρια, όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών. 

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το παραπάνω έγινε γνωστό κατά την επικοινωνία που είχε ο  Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Το άνοιγμα των κομμωτηρίων θα προηγηθεί από το άνοιγμα άλλων δραστηριοτήτων καθώς κρίνεται ότι μπορούν να εφαρμοστούν πιστά τα υγειονομικά μέτρα, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.

Οι λεπτομέρειες για το πότε αλλά και το πώς θα ανοίξουν αναμένεται να διευκρινιστούν κατά την αυριανή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα.

O κ. Πέτσας αναμένεται να προχωρήσει σε ανακοινώσεις σχετικά με το λιανεμπόριο, τα κομμωτήρια αλλά και τις εκκλησίες. 

Η ενημέρωση ήταν προγραμματισμένη για σήμερα, αλλά λόγω της απεργίας των δημοσιογράφων αναβλήθηκε για την Παρασκευή στις 12:30.πιμελητήριο Αθηνών. 


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.