«Επιχείρηση Ελευθερία» ονόμασε ο Πρωθυπουργός το πρόγραμμα εμβολιασμού



Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε, μιλώντας στη Βουλή, ότι τα επόμενα 24ωρα θα ξεκινήσει ένα εθνικό σχέδιο εμβολιασμού με την επωνυμία «Επιχείρηση Ελευθερία» ώστε να θωρακιστεί ο πληθυσμός από τον κορονοϊό και να φτάσει το εμβόλιο «σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα».

«Σε λίγα 24ωρα ξεκινά η εθνική εκστρατεία για τον εμβολιασμό  που θα την ονομάσουμε Ελευθερία» είπε ο πρωθυπουργός.
Στο πλαίσιο αυτό δικαιολόγησε αυτή την ονομασία σημειώνοντας ότι η επιχείρηση αυτή θα αποτελέσει την αρχή του τέλους με σκοπό την απόκτηση της ελευθερίας «να ζούμε και να δημιουργούμε υγιείς και απελευθερωμένοι από την ομηρία και τους καταναγκασμούς της πανδημίας».

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εκατομμύρια εμβόλια θα πρέπει να μεταφερθούν με ασφάλεια και σε συνθήκες βαθιας ψύξης στα 1018 κέντρα εμβολιασμού και στις 65 κινητές μονάδες.

«Δεν μιλάμε για καμπάνια αλλά για εκστρατεία. Θα ζητήσουμε την συνδρομή όλων των ειδικών: επιστημόνων, φορέων, φαρμακείων της εκκλησίας » είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Σε κάθε περίπτωση, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι θα πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε προσεκτικοί με μάσκα πριν και μετά το εμβόλιο έως ότου «προχωρήσει ο εμβολιασμός και υποχωρήσει ο ιός».

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.