Παγώνη και Γεωργιάδης σε ρόλο Σερίφη


Τα μέτρα που παίρνονται εδώ, δεν υπάρχουν πουθενά στον κόσμο. Εδώ έχουμε υπέρογκα πρόστιμα και sms για τη μετακίνηση των πολιτών, ενώ ταυτόχρονα βομβαρδιζόμαστε από τα ΜΜΕ για την περιβόητη ατομική ευθύνη που ΜΟΝΟ εμείς πρέπει να επιδεικνύουμε ως πολίτες.

Οι λοιμωξιολόγοι έχουν αρχίσει να εξαφανίζονται και κάθε μέρα πετιέται κι ένας καινούριος.
Ο Γεωργιάδης ομολόγησε πως μας κρατούν με φόβο. Είδατε κανέναν από αυτούς να φοβάται; Μέσα στην καλή χαρά είναι κι ανέμελοι.
Είδατε να πουν κουβέντα για τον άνθρωπο που αυτοκτόνησε στο Βόλο;
Ένας θάνατος που θα έπρεπε να μας συγκλονίσει όλους.
 Ένας θάνατος χαστούκι για όλους μας.
Ένας θάνατος που λοιδορήθηκε από τους κυβερνώντες και τα τσιράκια τους.
Οι πολιτικοί ζουν το δικό τους παραμύθι κι εμείς τον δικό μας εφιάλτη.

ΩΣ ΠΟΤΕ; ΦΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟ.

ΕΊΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΌΤΕΡΟ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ. ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΙΟ (το έχουν  ομολογήσει πολλές φορές μέχρι σήμερα) ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ , ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ....

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε χθες πως «το ηλεκτρονικό εμπόριο ήρθε για να μείνει».  Ανακοίνωσε δηλαδή το κλείσιμο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων....

 Ενώ η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας και Πειραιά, και μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων Ματίνα Παγώνη, σε τηλεοπτική εκπομπή δήλωσε πως οι πολίτες δεν θα κάνουν Πάσχα ούτε το 2021, ενώ για την υποχρεωτική χρήση μάσκας δήλωσε πως θα συνεχιστεί τουλάχιστον ως τον Σεπτέμβρη του 2021. 

«Διαφωνώ κάθετα με τον αριθμό των 9 ατόμων στο τραπέζι των εορτών, διότι ενδοοικογενειακά μεταφέρεται πολύ εύκολα ο ιός. Μόνο η οικογένεια από τα άτομα που αποτελείται θα καθίσουν στο τραπέζι να γευματίσουν.

 Αλλιώς φοβάμαι ότι θα γίνει μετάδοση σίγουρα, γιατί ένας ασυμπτωματικός να υπάρχει από την άλλη οικογένεια, μπορεί να κολλήσουν όλοι. Όταν κάθεσαι σε ένα τραπέζι δε θα έχεις απόσταση πάνω από 2 μέτρα για να φας και μάσκες δε θα υπάρχουν», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Δε βγήκε τυχαία το ''ζεύγος'' Γεωργιάδη- Παγώνη να κάνει δηλώσεις.

Η αγαπημένη μου Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ γιατρός κ. Ματίνα Παγώνη διοργάνωσε συνάντηση γιατρών προς τιμήν μου σήμερα εν όψει εκλογών. Είδα παλαιούς φίλους, τον πρώην Υπουργό κ. Γιαννόπουλο, τον κ. Νικητέα και πολλούς άλλους. Τους ευχαριστώ για την στήριξη #εμείςΆδωνις
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.