Συνελήφθη άνδρας που προσπάθησε να περάσει τα σύνορα της Αττικής ντυμένος έλατο


Στα χέρια της ΕΛΑΣ έπεσε ένας άνδρας ο οποίος επιχείρησε χθες να περάσει τα όρια του νομού Αττικής ντυμένος έλατο για να πάει στο χωριό του για τα Χριστούγεννα, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΛ.ΑΣ ο άνδρας εντοπίστηκε κοντά στα διόδια Αφιδνών, όταν αστυνομικοί παρατήρησαν ένα έλατο να κινείται ύποπτα κατά μήκος μιας κοντινής πλαγιάς, γεγονός που τους κίνησε υποψίες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας φέρεται να προδόθηκε από το γεγονός ότι στα κλαδιά του είχε χριστουγεννιάτικες μπάλες και στολίδια τα οποία κουδούνιζαν όταν προσπαθούσε να κινηθεί.

Κατά τον εντοπισμό του, ο άνδρας έμεινε αρχικά εντελώς ακίνητος, στη συνέχεια όμως και μετά τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών ισχυρίστηκε ότι είχε βγει για σωματική άσκηση και ότι απλά ντύθηκε στο πνεύμα των ημερών. Ωστόσο λίγο αργότερα παραδέχθηκε ότι προσπαθούσε να μεταβεί στο χωριό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, εντυπωσιασμένοι από την εφευρετικότητα του και λόγω της ημέρας, οι άνδρες της ΕΛΑΣ δεν προχώρησαν στην επιβολή προστίμου, ωστόσο υποχρέωσαν τον άνδρα να επιστρέψει στην Αθήνα.

Αλιεύσαμε το σατυρικό άρθρο από Το Βατράχι

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.