Ξαμόλησαν πάλι τον Άδωνι, κάτι σοβαρό συμβαίνει


Χθες τον έβαλαν να μας ενημερώσει και να μας κουνήσει το δάχτυλο και δεν έχει σταματήσει να το κουνά και να απειλεί.  Ταυτόχρονα κάνει και σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα που οποίος γνωρίζει την ιστορία του 'βλέπει' πως μόνο αθώα δεν είναι.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου σε διαδικτυακή εκδήλωση πριν λίγες ημέρες, γιατί οι περιορισμοί τηρήθηκαν στην Αθήνα κι όχι στη Θεσσαλονίκη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι «είναι και θέμα του χαρακτήρα του κόσμου καμιά φορά…».

Σε σημερινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο υπουργός Ανάπτυξης προσπάθησε να «τα μαζέψει» λέγοντας ότι «γιατί τα μέτρα εφαρμόστηκαν στην Αθήνα και όχι στην Θεσσαλονίκη», είπα: «καμία φορά είναι και ο χαρακτήρας κάποιου..κλπ» αυτό το μετέφρασαν: «Άδωνις ο χαρακτήρας των Θεσσαλονικέων φταίει για τον ιό και ακόμη και κάποιοι σοβαροί τσίμπησαν…».

Σε δεύτερη ανάρτησή του σημειώνει: «Η Θεσσαλονίκη είναι η αγαπημένη μου πόλη και ο χαρακτήρας των κατοίκων της, ζεστός, φιλόξενος, φιλικός και υπέροχος. Όσον αφορά στον ιό όμως η έξω καρδιά συμπεριφορά και η οικογενειακή ατμόσφαιρα μπορεί να έχει παίξει ρόλο διότι ο ιός θρέφεται από αυτά δυστυχώς».

Εδω να θυμίσουμε τη δήλωση του Σύψα που μας έλεγε να μην αγκαλιάζουμε τα παιδιά μας για να μην κολλήσουμε και τις δηλώσεις Τσιόρδα που μας έλεγε να μην τρώμε , να μην τραγουδάμε , να μη γελάμε παρέα με άλλους.

ΖΟΜΠΙ μας θέλουν και γι αυτό  γίνετε όλο αυτό. Μας το λένε και μας το λένε συχνά. Χτυπούν την οικογένεια και τις σχέσεις των ανθρώπων. Όταν οι άνθρωποι βρίσκονται μαζί μιλούν κι όταν μιλούν μαθαίνουν, σκέπτονται και ανταλλάσουν απόψεις.

Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο γι' αυτούς, μπορεί να ξυπνήσουμε και μας θέλουν κοιμισμένους και φοβισμένους...

Εμείς όμως απλά γελάμε ή δε δίνουμε την απαιτούμενη προσοχή. 

Φοβηθήκαμε το θάνατο και ξεχάσαμε τη ζωή....

Θλιβερό παράδειγμα σε μεγάλο σούπερ μάρκετ σήμερα...

20 ταμεία και τα 7 ήταν άδεια. Ο κόσμος μαζεμένος στα υπόλοιπα περιμένοντας σε μεγάλες ουρές. 

Πλησιάζει υπάλληλος και λέει στους πελάτες να περάσουν και στα άλλα ταμεία που είναι άδεια. Ένας μόνο κινήθηκε, οι υπόλοιποι έμειναν  να κοιτάζουν λέγοντας θα περιμένω στη σειρά με κατεβασμένο κεφάλι.....

ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗ ΖΩΗ, ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ, ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ.... ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΓΙΝΑΜΕ ΑΠΛΑ ΟΥΡΕΣ ΤΟΥΣ


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.