Φωτιά κατά Μητσοτάκη ο Ε. Αντώναρος: “Ν ύ χ τ α θα φύγει”!!!


«Η αδικία που κάνεις με συνειδητή σκληρότητα θα σε στιγματίσει πολιτικά», αναφέρει μεταξύ άλλων σε νέα του ανάρτηση στο 'facebook' ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή.
Με αφορμή την απόφαση του Μεγάρου Μαξίμου να πληρώνουν από πρώτης Ιανουαρίου οι χαμηλοσυνταξιούχοι τήν συμμετοχή τους στα φάρμακα από την ...τσέπη τους, μιλάει για καταστροφέα της κοινωνικής ισορροπίας και εκφραστή μιας κοινωνικής τάξεως του 1%.
Και καταλήγει:
«Όσο κι αν θέλει να τον αποκαλούν “Κυριάκο”, θα εξελίσσεται ολοταχως σε ένα κακό Μητσοτάκη.
Έτσι ακριβώς.
Μέχρι που θα φύγει νύχτα.»

Διαβάστε την ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Πλήρης κοινωνική αναλγησία που αποδεικνύει — για μια ακόμη φορά — ότι η κυβερνηση του, με δίκες του φυσικά οδηγίες, δεν ενδιαφέρεται ούτε στο ελάχιστο για όσους έχουν πραγματική ανάγκη.

Από 01/01/2021, από μεθαύριο δηλαδή, οι χαμηλοσυνταξιοιυχοι είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ τα φάρμακα τους.

Χωρίς την παραμικρή κυβερνητική ενίσχυση.

Λές και τους περισσεύουν.

Ντροπή σου Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είσαι ο ολετήρας της κοινωνίας.

Είσαι ο καταστροφέας της κοινωνικής ισορροπίας.

Είσαι ο εκφραστής συγκεκριμένης τάξεως ανθρώπων που είναι δεν είναι 1% του ελληνικού λαού.

Πρόδωσες και προδίδεις όσους παρασύρθηκαν και σε πίστεψαν, γιατί είχες εκλεγεί πρόεδρος μιας ιστορικής παρατάξεως που έχεις βάλει πλώρη να μετατρέψεις στο νεοφιλελεύθερο κομματικό απολειφάδι των Σκυλακάκηδων και τους έχεις εκχωρήσει τήν διαχείριση των δημόσιων οικονομικών.

Η αδικία που κάνεις με συνειδητή σκληρότητα, θα σε στιγματίσει πολιτικά.

Αλλά θα μου πει κανείς, που να καταλάβεις την ουσία των όσων κάνεις με εγκληματική αδιαφορία για τους ανθρώπους και τον τόπο; Όταν εκπλήσσεσαι ότι “πολλοί ανθρωποι ειναι εξαρτημένοι από τον μισθό τους”.

Όπως έγραψε νωρίτερα σήμερα η #ManuelaMathioudaki “Οσο κι αν θέλει να τον αποκαλούν “Κυριάκο”, θα εξελίσσεται ολοταχως σε ένα κακό Μητσοτάκη.”

΄Ετσι ακριβώς.

Mέχρι που θα φύγει νύχτα...


https://odysseiatv.blogspot.com/ 


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.