Η ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ!


Φώς Ελληνικόν εις όλους τους Έλληνας καί όλας τας Ελληνίδας.
 Αίθριος εις τούς -1°C παρά τάς Ουψάλας σήμερον. Χοιρίδιον ή γαλόπουλον;
 Η Ελληνική και ως εκ τούτου Ευρωπαϊκή Παράδοσις θέλει χοιρίδιον! Μερικοί ίσως γνωρίζουν ότι ήτο εύκολον νά θρέψη ο αγρότης τον χοίρον των Εορτών. Ή τον κάπρον, τον αγριόχοιρον.
Μία παράδοσις χιλιάδων ετών. Πρό εκατό ετών εμφανίσθηκεν ο διάνος, το γαλόπουλον. Εις την Νότιον Ευρώπην.
Η Σκανδιναυΐα εκθρέφει ακόμη το χοιρίδιον. Πράγμα το οποίον ενοχλεί τους νεοφερμένους οι οποίοι είναι επί το πλείστον ισλαμισταί. Οπότε και πολλά σχολεία σερβίρουν εις τους μαθητάς παράξενα φαγητά.
 Το Θέμα μας μας όμως είναι αι εκλογαί εις τάς ΗΠΑ, εκλογή που συνεχίζεται διότι αναμένεται και η εκλογή δύο γερουσιαστών την 6 Ιανουαρίου. Παραθέτω προ τούτο έναν πίνακα με ενδιαφέροντα στοιχεία.             

 

Έχοντες γνώσιν της Αριθμητικής παρατηρούμεν τα εξής:
 Ενώ ο αριθμός ψηφισάντων, το σύνολον των ψηφισάντων διά την εκλογήν Προέδρου, κυμαίνεται από 123 εκατομμύρια έως 129 εκατομμύρια έως το 2016, και ενώ οι ψήφοφόροι τού Ντόναλντ Τράμπ αυξήθηκαν κατά ένδεκα (11) εκατομμύρια από το 2016 έως το 2020, χάνει την εκλογήν ο Ντ. Τράμπ επειδή ΕΠΕΣΑΝ δεκαπέντε (15) εκατομμύρια επί πλέον ψήφοι προς τον ...Τζό Μπάιντεν! Δηλαδή ΑΥΞΗΣΙΣ ΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ ΑΠΟ 128 εκ εις 155 εκ!
 Διερωτώμαι πού εκρύβοντο 27 εκατομμύρια ψηφοφόροι;
 Κλῶνος... θεωρείται ο εμφανιζόμενος Νεοπρόεδρος Τζό. Πάντως η Τήλε Fox, παρουσίασεν τόν Τζό να λέγη ότι οι «Δημοκρατικοί» «ΕΠΕΤΥΧΑΝ» ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ!
Οι Καμπαλισταί κατά άλλους.
Δηλαδή οι Λεβί-δες και Σκύθες μετά των πραματευτάδων (διάβαζε, τραπεζιτών και τοκογλύφων), που κυριαρχούν εις τα εξουσιαστικά κέντρα από 1204, την καταστροφικήν εκείνην Σταυροφορίαν κατά της Ρωμανίας.
Της Ελληνικής και Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας που μέχρι τότε εθεωρείτο Υπερδύναμις. Οπωσδήποτε μάζες ισλαμιστών και τουρκομογγόλων είχαν σεβαστή παρουσία εις τάς Ευρώπας και εις την ευρυτέραν περιοχήν, αλλά τους έλλειπεν η ΠΟΛΙΤΕΙΑ, το στρατιωτικόν αξιόμαχον, όσον και η εθνική και κοινωνική συνοχή. Οπότε έπρεπεν να δημιουργηθή μία νέα κοινωνική υποδομή, συμφώνως με τά «παπικά» κόντρα εις τα ισλαμιστικά πρότυπα. Δηλαδή σφαγή, καταστροφή, δημιουργία μογγολικής στέππας ή κακή αντιγραφή της Ελληνικής Πολιτείας.
 Η Ιστορία συνεχίζεται με την λαίλαπα της Μονσάντο, του Π.Ο.Υ. και την επανεκίνησιν του CODEX ALIMENTARIUS, το 1962. Μίας εφευρέσεως του 1872 εις την Αυστρίαν από διεστραμμένους εγκεφάλους. Έχουν γραφεί πολλά ιστορικά. Αρκεί κάποιος να ξεφυλλίση και να τα μελετήση.
 Αναφέρω μόνον μίαν κοινήν συνεδρίασιν του 1963, όπου απεφασίσθη κοινή πορεία δια τον ΕΛΕΓΧΟΝ φυτών, σπόρων, φαρμάκων κλπ, δηλαδή Διατροφής και Υγείας εις τον πλανήτην Tellus, όπως θλεουν να αποκαλούν τήν Γαίαν.
 ΕΠΙΜΕΝΩ: ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΔΩΛΙΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗΝ!

 Εύχομαι Υγεία και χαρά επί των Εορτών!

 Γεώργιος Δ. Κανελλόπουλος
 Ουψάλα


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.