– Στο πρώην εργοστάσιο της ΧΡΩΠΕΙ βρέθηκε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης

– Στη θέση του θα αναπτυχθεί η πρώτη Πολιτεία Καινοτομίας στην Αττική

Επίσκεψη στο εγκαταλελειμμένο -επί πολλές δεκαετίες- ακίνητο, έκτασης 17.893 τ.μ, επί της οδού Πειραιώς και πιο συγκεκριμένα στις παλιές αποθήκες της ΧΡΩΠΕΙ, όπου θα δημιουργηθεί η πρώτη Πολιτεία Καινοτομίας στην Αττική, πραγματοποίησε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

 
Στη θέση αυτή θα αναπτυχθεί ένας φυσικός χώρος Καινοτομίας που αναμένεται να δώσει νέα πνοή στην επιχειρηματικότητα και την δημιουργία.

Στόχος είναι να φιλοξενηθούν εντός του τμήματα έρευνας & ανάπτυξης επιχειρήσεων, startup, ερευνητές και ακαδημαϊκά ιδρύματα, προκαλώντας συνέργειες Καινοτομίας, ώστε ο χώρος να καταστεί η φυσική έδρα της Καινοτομίας στην Ελλάδα αλλά και σημείο αναφοράς για τα Βαλκάνια και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανοίγοντας παράλληλα το δρόμο για τη δημιουργία, νέων ποιοτικών και καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας.

Ηδη αναρτήθηκε σε ανοικτή δημόσια διαβούλευση, η Πρόσκληση Υποβολής Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υλοποίηση του έργου ως Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.

 
Ο Ιδιωτικός Φορέας Σύμπραξης θα υλοποιήσει τη μελέτη, κατασκευή, χρηματοδότηση, λειτουργία και συντήρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων του Κέντρου Καινοτομίας στην Αθήνα.

Παράλληλα, θα αναλάβει την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης και ανάδειξης της καινοτομίας καθώς και την εμπορική εκμετάλλευση των εν λόγω εγκαταστάσεων.




Η επιλογή του ανάδοχου Ιδιωτικού Φορέα αναμένεται να γίνει μετά το καλοκαίρι.

https://piraeuspress.gr

 Υ.Γ. Ο Πρωθυπουργός εγκαινίασε το κέντρο Καινοτομίας.Που;; Στην ΧΡΩΠΕΙ!!! Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ την πρώτη πραγματικά ελληνική  πολυεθνική που έλαμψε σε όλο τον παγκόσμιο χάρτη χάρι στις εφευρέσεις  κ τις καινοτομίες του ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ- ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Σ,ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ...

Που το κράτος-εταιρεία κ οι υπηρέτες των ξένων αφεντικών μας φρόντισαν να την κλείσουν με συνοπτικές διαδικασίες.....Κ ο Σοφιανόπουλος πέθανε με το μαράζι ότι δεν τον άφησαν να πραγματοποιήσει τα σχέδια του για την ανάπτυξη της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ κ την διασπορά της σε ολόκληρη την ανθρωπότητα για το καλό της ιδίας....
Δυο παραδείγματα μόνο ..Η ΚΑΛΜΑΛΙΝΗ κ το ΑΛΓΚΟΝ τα θυμούνται οι παλαιότεροι..Κοι πύραυλοι κ το εθνικό  όπλο για τον Ελληνικό στρατό....Αλλά......

Κ η ελληνική παραγωγική διαδικασία καταστράφηκε εντελώς από την αφαίμαξη  τους απο τις ξένες επιχειρήσεις...ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΆΛΛΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΕΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ;;;

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ..

ΝΑΤΑΣΑ


 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.