Αγία Βαρβάρα: Άφαντος ο δράστης- Ξέφυγε κάτω από τη μύτη της Αστυνομίας


Μέσα από έναν αστυνομικό κλοιό που κάλυπτε τέσσερα οικοδομικά τετράγωνα, κατόρθωσε να εξαφανιστεί ο 40χρονος, που το μεσημέρι πυροβόλησε εναντίον δύο ατόμων στην Αγία Βαρβάρα και στην συνέχεια κατέφυγε στο διαμέρισμα του.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, πάνοπλοι άνδρες των ΟΠΚΕ, ομάδα της ΕΚΑΜ αλλά και τέσσερεις διμοιρίες των ΜΑΤ, έζωσαν ολόκληρη την περιοχή απομακρύνοντας τους πάντες, ακόμη και τους δημοσιογράφους και τα τηλεοπτικά συνεργεία, προκειμένου να προχωρήσουν στην σύλληψη του.
Για τουλάχιστον μισή ώρα από το μεγάφωνο περιπολικού μεταδίδονταν μηνύματα που καλούσαν όλους τους κατοίκους της περιοχής να μπουν στα σπίτι τους και να μην μένουν σε μπαλκόνια, παράθυρα και ταράτσες, για την ασφάλεια τους.

Στο μεταξύ όμως δεν υπήρχε καμία επικοινωνία με τον 40χρονο που υποτίθεται ότι είχε «ταμπουρωθεί» στο διαμέρισμά του, στις εργατικές πολυκατοικίες που βρίσκονται στην οδό Βουτένης.

Τελικά λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα ομάδες της ΕΚΑΜ με αντιβαλλιστικές ασπίδες μπήκαν στην πολυκατοικία και ερευνήσαν όλα τα διαμερίσματα χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Όπως αποδείχθηκε ο 40χρονος ένοπλος είχε κατορθώσει να διαφύγει προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Τώρα την υπόθεσή έχουν αναλάβει αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, οι οποίοι προσπαθούν να τον εντοπίσουν σε σπίτια συγγενών και φίλων του στην ευρύτερη περιοχή.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.