Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που βρέθηκε σε βαλίτσα στα Βίλια


Πρόκειται για την Lin Qiu Yun Κινέζα υπήκοο που ζούσε τα τελευταία χρόνια στο κέντρο της Αθήνας.

Η Lin Qiu Yun γεννήθηκε το 1982 στην Κίνα και πριν από πολλά χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα και ήταν μόνιμος κάτοικος του κέντρου. Είχε ύψος 1,58 και μακριά μαλλιά. Ένας δικός της άνθρωπος είχε μεταβεί στις 17 Οκτωβρίου 2020 στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας και είχε δηλώσει την εξαφάνισή της.

Οι αστυνομικοί έκαναν τότε έρευνα αλλά δεν είχαν βρει στοιχεία για την υπόθεση. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν η δολοφονία να έγινε αρκετό καιρό μετά την εξαφάνιση της 38χρονης γυναίκας. 

Οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση από τον άνθρωπο που είχε δηλώσει την εξαφάνιση της 38χρονης, ενώ θα κάνουν έρευνα στο σπίτι όπου ζούσε στο κέντρο της Αθήνας.

Η πιθανότερη εκδοχή είναι να δολοφονήθηκε δια ασφυξίας και  ακολούθως οι/ο δράστες/ης έβαλαν  το πτώμα σε βαλίτσα, το οποίο εγκατέλειψαν σε δύσβατη περιοχή στα Βίλια. Η βαλίτσα έμεινε στο σημείο, σύμφωνα με την εκτίμηση, από πέντε έως 30 ημέρες. Ο ιατροδικαστής δεν εντόπισε κακώσεις, ενώ το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη με αποτέλεσμα να μη μπορεί να προσδιοριστεί η αιτία θανάτου.

Από τις τοξικολογικές εξετάσεις αναμένεται να διαπιστωθεί εάν η κοπέλα είχε πάρει οποιαδήποτε ουσία ή και εάν της είχαν χορηγηθεί βίαια.


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.