ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ: Ο Πρόεδρος Τραμπ εκδίδει προειδοποίηση - διάταγμα.Οι πολιτείες καθοριστικής σημασίας που βρήκαν ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ, που είναι όλα αυτά, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ αυτές τις ψήφουςΕίτε έχουμε  μια χώρα είτε δεν έχουμε Είτε θα έχουμε χώρα είτε όχι.

Είτε μετατρέπεται σε μια παράνομη άνομη δημοκρατία μπανάνας είτε δεν το κάνουμε. 

 Ο Πρόεδρος Τραμπ εξέδωσε προειδοποίηση την Κυριακή το βράδυ.

Ο Πρόεδρος Τραμπ προειδοποίησε ττις πολιτείες υπο αμφισβήτηση  το βράδυ της Κυριακής που βρήκαν «Μαζική απάτη ψηφοφόρων» - η οποία είναι όλες αυτές - ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΝΑ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΣΟΥΝ-ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ αυτές τις ψήφους. 

Διαπράττουν ένα πολύ σοβαρά τιμωρούμενο έγκλημα! ΤΑΣΕΙΣ: Θα είναι μια μικρή κομητεία στο Βόρειο Μίσιγκαν το κλειδί για την ανατροπή των εκλογικών αποτελεσμάτων του έθνους; Η Αμερική πρέπει να μάθει τη Δευτέρα,


 

 Νεκροί, άτομα μικρών ηλικιών, παράνομοι μετανάστες, ψεύτικες υπογραφές, κρατούμενοι ψήφισαν όλοι στις εκλογές του 2020.

Μετάφραση Νατάσα 

 https://www.thegatewaypundit.com/

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.