Ο Αβραμόπουλος στο ΥΠΕΘΑ; Τα σενάρια που το Μαξίμου επεξεργάζεται μετά από τις άθλιες επιδόσεις στα ελληνοτουρκικά


 Ο Αβραμόπουλος στο ΥΠΕΘΑ; Τα σενάρια που το Μαξίμου επεξεργάζεται μετά από τις άθλιες επιδόσεις στα ελληνοτουρκικά                           

Το σενάριο κυκλοφορεί εδώ και αρκετούς μήνες. Η εφημερίδα Kontra το έκανε πρωτοσέλιδο, μεταφέροντας τις πληροφορίες που όντως διαρρέουν. Το Μέγαρο Μαξίμου φέρεται να ΄χει αποδεχτεί το ενδεχόμενο να εμπιστευθεί το ΥΠΕΘΑ στον ανασχηματισμό -όταν και όποτε γίνει- στον Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Ο λόγος δεν είναι μόνο η εμπειρία που έχει ο Δ.Αβραμόπουλος από τη προηγούμενη θητεία του στο ΥΠΕΘΑ. Ο βασικός λόγος είναι η σχέση που έχει διατηρήσει ο Αβραμόπουλος με τον Ερντογάν από την εποχή που και οι δύο ήταν δήμαρχοι. Ο ένας στο δήμο Αθηναίων και ο δεύτερος στην Κωνσταντινούπολη και στη φυλακή βεβαίως.

Ο Αβραμόπουλος μιλά με τον Ερντογάν και είναι ενδεικτικό ότι αναχωρώντας από την Αθήνα για τις Βρυξέλλες για να αναλάβει καθήκοντα επιτρόπου, είχε κάνει “στάση” στην Κωνσταντινούπολη, όπου συναντήθηκε με τον Ερντογάν.Συνάντηση είχαν και τον Ιούνιο του 2019.

Γιατί γράφουμε ότι το Μαξίμου “έχει αποδεχτεί το ενδεχόμενο”; Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Το λεγόμενο “πρωθυπουργικό περιβάλλον” αλλά και η Ντόρα Μπακογιάννη -άλλο περιβάλλον εκείνη- δεν θα επιθυμούσαν επ ουδενί να ξαναδούν τον Αβραμόπουλο σε θέση ευθύνης στην κεντρική πολιτική σκηνή. Πόσο μάλλον στο ΥΠΕΘΑ. Τα έχουν πάει όμως τόσο άσχημα στα ελληνοτουρκικά που δεν φαίνεται να υπάρχουν περιθώρια για “γινάτια”.

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει άνθρωπος όχι μόνο στο ΥΠΕΘΑ αλλά σ΄ ολόκληρη την κυβέρνηση που να έχει οποιαδήποτε δυνατότητα επικοινωνίας με την Τουρκία.

Οι γραμμές έκλεισαν με την αποχώρηση του Βαγγέλη Αποστολάκη από το ΥΠΕΘΑ.

Ο δεύτερος πολιτικός που έχει επίσης σχέσεις με τον Ερντογάν, είναι ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος επίσης δεν είναι από τους αγαπημένους του “πρωθυπουργικού περιβάλλοντος”.

Από Militaire News

 

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.