“ΒΟΜΒΑ” καθηγητή Μάζη: “Με έχουν κόψει ΣΚΑΙ και ΕΡΤ- Τη φωνή διανοουμένων τη φιμώνουν κυβερνήσεις σε παρακμή” (ΒΙΝΤΕΟ)

 


Αποστομωτικός ο καθηγητής Γ.Μάζης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»…

Στην ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» εμφανίστηκε σήμερα ο καθηγητής οικονομικής Γεωγραφίας – Γεωπολιτικής Γ.Μάζης.

Ο κορυφαίος καθηγητής απασφάλισε κατά της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και των κυβερνήσεων που “παρακμάζουν” όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, με αφορμή τη φίμωση των διανοούμενων από ορισμένα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης!

Συγκεκριμένα ο καθηγητής γεωπολιτικής ανέφερε:

«Με έχουν κόψει ο ΣΚΑΪ και η τηλεόραση της ΕΡΤ! Η τηλεόραση της ΕΡΤ με είχε κομμένο και επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, οπότε είναι ένα φαινόμενο το οποίο έχω συνηθίσει!



Πρέπει να καταλάβουμε κάποια στιγμή ότι αυτά τα φαινόμενα κ. Παπαδάκη, συνοδεύουν κυβερνήσεις σε παρακμή. Δεν μπορείς να φιμώσεις τώρα, την εποχή της τεχνολογίας, την φωνή των διανοουμένων. Αυτό δηλώνει ότι βρίσκεσαι σε παρακμή»

https://voicenews.gr/


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.