ΧΑΛΚΙΔΑ: Αυτή η επιγραφή είναι αναρτημένη σε πολλά καταστήματα της Αβάντων


Πολλά καταστήματα στον εμπορικό πεζόδρομο της οδού Αβάντων, στη Χαλκίδα, έχουν αναρτήσει την επιγραφή που βλέπετε στη φωτογραφία, ως ένδειξη αντίδρασης στην κυβέρνηση, επειδή κρατάει κλειστά τα καταστήματα μέσα στις γιορτές.

Ο εμπορικός κόσμος είναι ανάστατος, διότι προκαλείται τεράστια οικονομική καταστροφή, από την απόφαση να μην λειτουργήσουν τα καταστήματα, αφού παραδοσιακά ο Δεκέμβριος είναι ο μήνας κατά τον οποίο γίνονται οι μεγαλύτεροι τζίροι στα μαγαζιά  

Τα σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης είναι πολλά, από τους εμπόρους, οι οποίοι αντιδρούν έντονα και έχουν βυθιστεί στην απελπισία. Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο μιας εμπόρου, κάτω από την φωτογραφία της επιγραφής "Κλειστόν λόγω Κατοχής", που αναφέρει:

" Μας κατέστρεψαν παιδιά. Τέτοια χούντα δεν έχει υπάρξει ποτέ. Και ή κατοχή έχει έρθει και σε λίγο θα πεθαίνει ό κόσμος από την πείνα δυστυχώς!"

Κείμενο και φώτο από  egnomi.gr


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.