Ληστεία στο σπίτι του Ρόσι την ώρα της κηδείας


Το ιταλικό ποδόσφαιρο - κι όχι μόνο - θρηνεί για την απώλεια του Πάολο Ρόσι. Οι συγγενείς του εκλιπόντος πάντως εκτός από τον πόνο της μεγάλης απώλειας, ήρθαν αντιμέτωποι με ακόμη μια δυσάρεστη είδηση. 

Την ώρα που γινόταν η κηδεία στη Βιντσέντζα, ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του Ρόσι κι έκλεψαν κοσμήματα κι ένα ρολόι που ανήκε στον Ιταλό Θρύλο. 

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ η σύζυγός του Ρόσι, Φεντερίκα, κατά την επιστροφή της από την κηδεία, είδε στο σπίτι της να επικρατεί ένα... χάος. Αμέσως κάλεσε την αστυνομία, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

 ΑΠΕΜΠΕ




Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.