ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ


Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ. ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ. 

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΘ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ''ΕΙΔΙΚΟΙ'' ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΩΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ!!!

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΝΟΥΝ SHOW ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. 
ΕΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΕΣ!!!

 ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΩΤΟΙ!!!

ΠΏΣ ΝΑ ΠΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ.... ΣΤΗΝ ΧΑΒΑΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΣ;;;; ΝΑ ΣΕ ΠΟΥΝ ΝΤΕΜΟΝΤΕ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ;;;; ΑΜΠΟΛΙΑΓΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ...

ΕΤΣΙ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 49 ΠΡΩΤΩΝ ΕΓΙΝΕ 126

'Οπως ανακοίνωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, τα ονόματα στη λίστα να φτάσουν τα 126, τα οποία κρίθηκαν «απολύτως κρίσιμα για τη λειτουργία της κυβέρνησης και τη συνέχεια του κράτους».

ΠΑΡΑΓΚΩΝΗΣΑΝ ΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ 

«Γιατροί του "Σωτηρία» καταγγέλλουν και διασταυρώθηκε ότι ακυρώθηκε ο σημερινός προγραμματισμένος εμβολιασμός δεκάδων υγειονομικών του νοσοκομείου και στη θέση τους ήρθαν με διάφορα πολυτελή αυτοκίνητα κάποιοι δεκάδες επίσημοι και εμβολιάστηκαν, οι οποίοι ανέφεραν ότι είναι μέλη του υπουργικού Συμβουλίου. Δεν ξέρουμε ακόμα λεπτομέρειες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο νευροχειρουργός και γραμματέας της ΟΕΝΓΕ Παναγιώτης Παπανικολάου. 

ΔΗΛΑΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΤΟΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ;;;

ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΣΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΝ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ....

ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ.... ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΜΠΑ;;;
ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΖΕΡΑ;;;



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.