Εγκρίθηκε με κυρώσεις για την Τουρκία ο αμυντικός προϋπολογισμός των ΗΠΑ



Το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, μεταδίδει ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ ενέκρινε με συντριπτική πλειοψηφία τον αμυντικό προϋπολογισμό, ο οποίος προβλέπει κυρώσεις κατά της Τουρκίας. Ο πρόεδρος Τραμπ έχει απειλήσει με βέτο.

Οι κυρώσεις που προβλέπονται για την Τουρκία έχουν να κάνουν με τους S-400 που αγοράστηκαν από τη Ρωσία. Σύμφωνα με το νόμο για την Αντιμετώπιση των Αντιπάλων της Αμερικής Μέσω Κυρώσεων (CAATSA), θα πρέπει να επιβληθούν 5 κυρώσεις μέσα σε διάστημα 30 ημερών από την έγκριση του αμυντικού προϋπολογισμού.

militaire.gr


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.