Πυροβολισμοί στα Βριλήσσια. Στόχος νονός της νύχτας



Θύμα δολοφονικής ενέδρας έπεσε ένας 56χρονος άνδρας στην περιοχή των Βριλησσίων. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχέια που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, το θύμα βάδιζε στην οδό Κενταύρων όταν τον πλησιάσαν οι δράστες και τον πυροβόλησαν πολλές φορές. 
Ο 56χρονος άνδρας υπέκυψε επί τόπου. Μαζί του έφερε και πιστόλι το οποίο όμως δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της νύχτας, ο οποίος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για μεγάλες υποθέσεις εκβιασμών, όμως μέχρι σήμερα είχε κατορθώσει να περάσει αλώβητος όλα τα μεγάλα ξεκαθαρίσματα μεταξύ των «βαρώνων του εγκλήματος» που έχει κοστίσει δεκάδες νεκρούς.

sputniknews.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.