Η ''ανθρωποφαγία'' το νέο εθνικό σπορ και η τεχνική της σάλτσας

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 1/12/2020

Τα ΜΜΕ έχουν εξελιχθεί σε ανθρωποφάγους.
 Συλλαμβάνουν και δικάζουν , στήνουν κερδοφόρα ρεπορτάζ σε εντατικές, σκηνοθετούν δακρύβρεχτες ιστορίες. Όλα αυτά με ένα και μόνο σκοπό. Να διεγείρουν το συναίσθημα και να κοιμίσουν τη λογική, τη σκέψη και την ελεύθερη βούληση. 

Μας θέλουν φοβισμένους και αποπροσανατολισμένους από την ουσία.

Πλείστα παραδείγματα καθημερινά. Από παπάδες που κατηγορήθηκαν για ασέλγεια, καλλιτέχνες που συνελήφθησαν, ασθενείς που ανάρρωσαν, ασθενείς που υποφέρουν, ακόμα και ανθρώπους που απλά διαφωνούν  με το εθνικό σπορ της ανθρωποφαγίας.

Δικάζουν πριν τους δικαστές, αποφασίζουν τις ποινές πριν τους δικαστές, εγκρίνουν φάρμακα και θεραπείες πριν τους επιστήμονες....

Τι κι αν μετά την πραγματική δίκη οι ''ένοχοι'' αθωώνονται;
 Η ζημιά έχει γίνει κι όπως λέει ο σοφός λαός καλύτερα να σου βγει το μάτι, παρά το όνομα.

Στο χέρι μας είναι να το σταματήσουμε. 
Κλείνουμε τις τηλεοράσεις κι ανοίγουμε βιβλία. Αρχίζουμε να σκεφτόμαστε και να αναλύουμε τις πληροφορίες που μας έρχονται.  Εμπιστευόμαστε την καρδιά και το μυαλό μας κι όχι τις ''κουτσομπόλες''.  

Ειδήσεις πολλές φορές πρόχειρα μαγειρεμένες με πολλή σάλτσα για να μην καταλάβουμε πως το 'φαΐ' που μας σερβίρουν είναι χαλασμένο ή ωμό.

Το δικό τους είναι καλομαγειρεμένο  και πλουσιοπάροχο. 
Αλοίμονο σ' εμάς......


Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.