Γέμισε το Σύνταγμα με αλλοδαπούςΓια «κοσμοσυρροή» στο Σύνταγμα κάνουν λόγο τα ΜΜΕ, οι πολίτες που βγαίνουν έξω και δεν τηρούν τα μέτρα φταίνε για την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, λένε οι «ειδικοί» και οι κυβερνώντες. 

Όντως, υπάρχει κόσμος στο Σύνταγμα απόψε, όμως σύμφωνα με τις εικόνες που έδειξαν τα κανάλια δεν είναι Έλληνες. Αντίθετα η πλειοψηφία του κόσμου είναι αλλοδαποί, οι οποίοι δεν δέχονται κανένα πρόστιμο από την αστυνομία. 

Φυσικά τα ΜΜΕ κάνουν λόγο για Αθηναίους πολίτες, μάλλον επηρεασμένοι και αυτοί από τα στοιχεία που δείχνουν πως ένας στους τέσσερις Αθηναίους είναι «νόμιμος» ή παράνομος μετανάστης. 

pronews.gr

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Από το Blogger.