Η ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΑΝΕΜΕΛΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ 12/12/2020
ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ.

Η ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ... Η WEBEX ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΤΣΟΥΛΕΣ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ!!! ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!

ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΥΣΤΥΧΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΛΥΓΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΩΝ...
ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ...

ΕΦΗΒΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ, ΜΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΝΕΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ Ή ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΛΕΙΣΤΗ, ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΠΟΣΟ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΟΣ ΕΦΗΒΟΥ...
ΣΧΟΛΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ Ή ΤΑ ΤΕΦΑΑ, ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΤΙΒΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ!!! ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΛΛΟΥΣΕ Ο ΙΟΣ ΜΕ 2-3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΤΙΒΟ!!!

ΕΧΟΥΜΕ 15ΧΡΟΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟΝ ''ΟΙΣΤΡΟ''  ΣΕ ΕΦΗΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ!!!

15ΧΡΟΝΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΑ ΣΕ 2 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ, 7-8 ΩΡΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ,ΟΤΑΝ Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΓΟΝΕΪΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ!!!

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΒΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ,ΣΤΟ ΦΛΕΡΤ,ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΤΩΡΑ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝ!!!

ΕΧΟΥΜΕ 8ΧΡΟΝΑ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ!!!
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΚΡΕΒΒΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΜΩΝΟΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!
ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΡΦΗ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ!!!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΧΡΙΖΟΥΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΡΙΜΝΑ!!

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΧΑΚΕΡΣ.
ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΦΟΥ ΧΑΚΕΡΣ ΒΑΖΟΥΝ ΛΙΝΚΣ ΜΕ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ (Ή ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ) Ή ΜΙΑ ΠΟΛΥΩΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΕΝΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!

ΑΣ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΧΝΟ...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΣΚΑΝΑΡΟΥΝ!!!

Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ''ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ'' ΑΦΟΥ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!

ΠΟΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ;;;;

Ή ΝΟΜΙΖΕΤΕ ''ΚΥΡΙΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ'' ΠΩΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΙΛ ΠΟΥ ΣΤΕΙΛΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ;;;!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΩΖΕΤΕ;;;;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΑΝΤΑ Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!
ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΕ ΔΙΑΛΥΣΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΩ ΣΑΝ ΑΛΛΟΣ ΣΩΤΗΡ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΩ...

ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΝΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ....
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΕΜΕΛΑ;;;;

ΓΟΝΕΙΣ ΜΙΛΗΣΤΕ!!!

ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΙΛΗΣΤΕ!!!

ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΊ ΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!!! 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΑ ΤΟΥΣ!!!

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΑ  ΛΑΠΤΟΠ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ!!!

ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΚΟ ΤΑΜΠΛΕΤ ΚΑΙ ΠΑΝΥΓΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΩΡΕ;;;;

ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ!!!

ΕΜΕΙΣ;;; 

ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ. ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ...

Πιο επίκαιρος από ποτέ ο Φρειδερίκος Νίτσε στο πρώτο του βιβλίο, με τίτλο …”Η Γέννηση της Τραγωδίας” (1872) και συγκεκριμένα στο κεφάλαιο 15, κάνει μία ιδιαίτερα μνεία στο ελληνικό έθνος αποδεικνύοντας ότι  είναι πολύ μπροστά από την εποχή του.
Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα...

«Αποδεδειγμένα σε κάθε περίοδο της εξέλιξής του ο δυτικοευρωπαϊκός πολιτισμός προσπάθησε να απελευθερώσει τον εαυτό του από τους Έλληνες.
Η προσπάθεια αυτή είναι διαποτισμένη με βαθύτατη δυσαρέσκεια, διότι οτιδήποτε κι αν δημιουργούσαν, φαινομενικά πρωτότυπο και άξιο θαυμασμού, έχανε χρώμα και ζωή στη σύγκρισή του με το ελληνικό μοντέλο, συρρικνωνότανε, κατέληγε να μοιάζει με φθηνό αντίγραφο, με καρικατούρα.
Έτσι ξανά και ξανά μια οργή ποτισμένη με μίσος ξεσπάει εναντίον των Ελλήνων, εναντίον αυτού του μικρού και αλαζονικού έθνους,
που είχε το νεύρο να ονομάσει βαρβαρικά ότι δεν είχε δημιουργηθεί στο έδαφός του.
Κανένας από τους επανεμφανιζόμενους εχθρούς τους δεν είχε την τύχη να ανακαλύψει το κώνειο, με το οποίο θα μπορούσαμε μια για πάντα να απαλλαγούμε απ’ αυτούς. Όλα τα δηλητήρια του φθόνου, της ύβρεως, του μίσους έχουν αποδειχθεί ανεπαρκή να
διαταράξουν την υπέροχη ομορφιά τους.
Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους, οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα».



Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.