Παντελής Θαλασσινός για εμβολιασμό: «Μήπως έκαναν ένεση με φυσιολογικό ορό;»




Παντελής Θαλασσινός: Σε μια ανάρτηση που αν μη τι άλλο ξενίζει και αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις προέβη ο γνωστός τραγουδοποιός αναφορικά με το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Από την πλευρά του ο Παντελής Θαλασσινός σε σχόλιό του στο Facebook ανέφερε σχετικά… συνωμοσιολογικά για την εικόνα της πρώτης μέρας εμβολιασμού: «Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος που δεν τους εμπιστεύομαι, και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν πι ίδιοι, είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε η μπα;».

Τα πρόσωπα της πρώτης ημέρας εμβολιασμού

Όπως προαναφέρθηκε, ο εμβολιασμός για τον κορονοϊό ξεκίνησε σήμερα, Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στη χώρα μας και η πρώτη Ελληνίδα που εμβολιάστηκε κατά της covid-19 ήταν η νοσηλεύτρια ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» Ευσταθία Καμπισιούλη.

«Στο πρόσωπο μου τιμάται σήμερα όλος ο νοσηλευτικός κλάδος, αλλά και όλη η υγειονομική οικογένεια. Αποτελεί αυτή η τιμητική επιλογή μία αναγνώριση στο έργο και την προσφορά μας», ανέφερε στις πρώτες της δηλώσεις.

Προσέθεσε ότι αισθάνεται πολύ τυχερή που «ηγείται» αυτής της προσπάθειας και εξέφρασε την ελπίδα από σήμερα να ξεκινήσει μια καινούργια σελίδα. «Ήδη έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση, έχουμε όμως ακόμα πολύ δρόμο. Πρέπει να συνεχίσουμε να τηρούμαι πιστά τα μέτρα, και να είμαστε συνεπείς στον στόχο μας, ώστε να ξανακερδίσουμε τη ζωή μας και την καθημερινότητα μας», είπε και προέτρεψε το παράδειγμά της να το ακολουθήσουν όλοι οι υγειονομικοί.

Πηγή: thecaller.gr

https://www.agrinionews.gr

 

 Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.